BACO goes Brabant

BACO goes BrabantVolgens traditie bestormde BACO ook deze carnaval het Brabantse Oosterhout. Vrijdagmiddag reed het BACO bestuur vooruit naar het zuiden, bumper zowat schrapend over het asfalt vanwege overbelasting met bier en eten.
De eerste avond gingen we na al heel wat Schrobbeler achter de kiezen in BACO-outfit het dorp in. We werden gelijk enthousiast onthaald door de uitsmijters van café De Beurs, die ons gelijk herkenden. Dus ook dit jaar moest en zouden we weer een blijvende indruk achterlaten. Daarop lieten we ons gaan en gingen we er met z’n allen tegenaan al dansend op de meest rare carnavalskrakers. Na een heerlijke stapavond werd er nog even nageborreld en lag uiteindelijk iedereen knock-out op bed. Zaterdagochtend toverde iedereen zich om en kwamen er vanuit alle hoeken ineens superhelden, ultra gay matrozen, een koe, bouwvakker, politie, roodkapje en nog veel meer creaties tevoorschijn. Van vroeg in de middag tot vroeg in de volgende ochtend werd er gefeest! De stemming zat er zelfs zo goed in dat de bewaking van het park even een kijkje kwam nemen in het huis.
Zondag gingen we naar de optocht, waarna de confetti tot in je ondergoed zat. ’s Avonds werd er voor de laatste keer geknald. Naar voren en roei, naar voren en roei! Na een nacht van weinig tot geen slaap werden we vroeg uit bed getrommeld. Iedereen was brak en schor en de teringzooi moest worden opgeruimd, maar dit was het allemaal waard!
Oosterhout (wederom) bedankt voor een geweldig carnaval en wees voorbereid want BACO is volgend jaar gewoon weer van de partij!

2013-02-10 16.41.10

Bookmark the permalink.

Comments are closed.