BACO Bunkeren

BunkerenHet was weer zover, BACO Bunkeren stond 31 januari 2013 op de planning. Tijdens deze jaarlijkse activiteit mocht het BACO bestuur zijn kookkunsten waarmaken, aangezien BACO bekend staat om zijn uitblinkende kookprestaties.

BACO Bunkeren wordt van oudsher bij iemand thuis georganiseerd. Deze editie vond echter plaats in Het Open Huis, die haar deuren opende voor de BACO leden om te gaan Bunkeren in de danszaal van het complex.

Onder het genot van bier, mochten de leden aanschuiven aan de lange tafel waar de overheerlijke gerechten geserveerd zouden worden.
Frappant is, dat Bunkeren ook betekent: Het innemen van brandstof, in de maritieme wereld. De goudgele brandstof die de BACO leden innamen, zorgde naarmate de avond vorderde voor een gezellige sfeer. Na het serveren van een welgeteld vier gangen menu en het geven van de presentjes van het nieuwe bestuur aan het oude bestuur, werd de avond beëindigd met een dobbelspel. Het dobbelen sloot, onder hevige fanatisme en overheerlijke Campari, een geslaagde avond af.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.