BACO BlubBlub

Op 25 januari bevonden een aantal van onze BACO leden zich in het water van het De Mirandabad. Lekker met z’n allen gezellig verzuipen in het golfslagbad was het idee, helaas was de opkomst ietwat aan de lage kant. Veel leden hadden iets anders te doen of waren gewoon laf. Want ja, van water word je nat en dat is natuurlijk eng, of zo. Gelukkig hebben we met de aanwezige leden een leuke tijd gehad. We zijn lekker van de glijbaan geweest, hebben samen in het bubbelbad gezeten, zijn van de baby glijbaan gegaan, nog even met z’n alle een aantal baantjes trekken in het koude 25 meter bad en natuurlijk, niet te vergeten, even lekker warm in de stoomcabine; en we ontkennen alles wat hier in is gebeurd.

blubblu

Eenmaal opgefrist van het chloor na een lekkere douche besloten we onderuit te zakken met een biertje in de hand en pizza’s op tafel bij een van de leden thuis. Oh ja, en de ‘Ik hou van oliebollen!!!’ op de achtergrond zette de sfeer goed.

Toen we onze buikjes hadden gevuld en weer bijgekomen waren van de zware zwemuren gingen we op weg naar Leidseplein voor een gezellige BACO Borrel. Een aantal leden geveld bij de voorlaatste stop maar ook een aantal leden gewonnen vanaf ’t Hartje. De alcohol schoot goed in de rozige koppies heen en de stemming werd weer goed gezet.
Het was weer een echte BACO waardige dag!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.