BACO Bios extreem uit de hand gelopen

Zoals menig BACO lid heeft gemerkt, was er voor donderdag 14 maart een heugelijk BACO evenement gepland, namelijk BACO Bios!! Dit leuke evenement  kon nog steeds niet in s.s.a. ‘De Lax’ gehouden worden, vanwege hetzelfde riedeltje als altijd. Na de eerste minuten dat het evenement gecreëerd was op een zeker blauw social media, stroomden de aanmeldingen al binnen. Het ene BACO lid na de andere wilde zich graag in de rode fluwelen stoelen vestigen voor een film waar op gestemd mocht worden.  Fluwelen stoelen regelen voor de ASVL, nemen we mee in de volgende vergadering!

De aanmeldingenstroom werd het zekere blauwe social media zelfs bijna te veel. Wat opgemerkt werd door een derde partij. De gemeente van Amsterdam. De gemeente nam zo snel mogelijk contact op met de Amsterdamse Vereniging voor Bioscopen, met de aankondiging van het evenement. Hier schrok de vereniging zo ontzettend van, dat ze spontaan broertjes en zusjes werden van onze eigen enige echte BACO Broekpoep (dus bij deze, je bent niet meer alleen!).  Ze namen snel contact op met het BACO Bestuur, met de mededeling dat ze het evenement zo spoedig mogelijk moesten cancelen. Helaas was dit al veel te laat, en erg slecht gecommuniceerd, met als gevolg dat het pas op de dag zelf bekend kon worden gemaakt bij de BACO leden zelf. Slechte communicatie… Nemen we mee!

Na deze teleurstelling, nam het BACO Bestuur snel een besluit, dat deze teleurstelling niet langer mocht duren. Weg drinken met bier dus! Maar waar haal je bier voor zo’n immense groep BACO’ers? Bij de Ziggo Dome? De Heineken Music Hall? Het Concertgebouw met hun bijzondere akoestiek? Helaas… Allemaal al volgeboekt! Eerder een grote zaal huren… nemen we mee! Als laatste optie bleef de uitgewoonde maar uiterst gezellige Gieter over.

Eenmaal aangekomen bij de Gieter reageerde het barpersoneel bijna hetzelfde als de Amsterdamse Vereniging voor Bioscopen. Maar gelukkig voor de Gieter hadden zij 1.500 liter bier wat bijna tegen de derving aanzat.

Ondanks de ups en downs die zeker zullen worden meegenomen door het BACO Bestuur, was het een geslaagde avond! Dat denken we tenminste… Geen enkel BACO lid weet nog hoe het verloop ging…

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.